Πέρασε «ατελείωτο χρόνο οδηγώντας» από το ένα κατάστημα στο άλλο, αναζητώντας το δημοφιλές σάντουιτς με κοτόπουλο. Κατέληξε να κάνει μήνυση στην αλυσίδα που τον άφησε… νηστικό.

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Έχω το σάντουιτς στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά», δήλωσε ο Γκρεγκ Μπαρ από το Τενεσί των ΗΠΑ σε τοπική εφημερίδα.

Στη μήνυσή του, ο Μπαρ κατηγορούσε την αλυσίδα καταστημάτων για παραπλανητικές επιχειρηματικές πρακτικές και ψευδή διαφήμιση. Όπως είπε ακόμη, εξαπατήθηκε από έναν άντρα που υποστήριξε ότι ήταν υπάλληλος καταστήματος της αλυσίδας και του έδωσε 25 δολάρια διότι του είπε πως πουλούσε το αγαπημένο του σάντουιτς πίσω από το κατάστημα.

Του έδωσε λοιπόν τα λεφτά και δεν τον ξαναείδε, όπως κατήγγειλε. Υποστηρίζει ακόμη ότι ένα λάστιχο του αυτοκινήτου του έσκασε και το όχημα υπέστη και άλλες ζημιές καθώς οδηγούσε από το ένα κατάστημα στο άλλο, ενώ υπέστη εξευτελισμό όταν οι φίλοι γέλασαν με τη δοκιμασία του.

Ο Μπαρ ανέφερε, σύμφωνα με τη NYPost, πως τον έδιωξαν από αρκετά καταστήματα με το επιχείρημα ότι είχαν εξαντληθεί τα υλικά τους.

Μάλιστα, ζητά 5.000 δολάρια για την ταλαιπωρία του και την περιπέτειά του. «Είναι εντελώς παραπλανητικό. Ποιος ξεμένει από κοτόπουλο; Είναι ένα μεγάλο φιάσκο», δήλωσε.

Η ζήτηση για το νέο σάντουιτς ξεπέρασε τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί μέσα σε λίγες ημέρες.

ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *