«Αγρινιώτες και Αγρινιώτισσες,
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί μου συνεργάτες,
Γεμάτη συγκίνηση και με αίσθηση καθήκοντος απέναντι σας και απέναντι στον τόπο μας που τόσο αγαπάμε, θα ήθελα με την επιστολή αυτή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αγρινίου και από δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς».
Μια δύσκολη απόφαση, πιστεύω όμως απόφαση ευθύνης, την οποία πήρα μετά από πολλή σκέψη και μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, προκειμένου να αφοσιωθώ στην υποψηφιότητά μου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία στις επόμενες εθνικές εκλογές, χωρίς αυτό να επηρεάσει ούτε κατ’ ελάχιστον την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συνδημοτών μου στο δημοτικό συμβούλιο από την Παράταξή μας «Αγρίνιο Μπορείς».
Aυτό αισθάνομαι ως χρέος μου απέναντι σε κάθε έναν και κάθε μία που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Εμπιστοσύνη που είναι για μένα ιερή.
Έχω την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω για την στήριξη, τη συμπαράσταση, τους χιλιάδες συμπολίτες μου. H εμπιστοσύνη αυτή δεν ήταν αυτονόητη.
Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους εκείνους που μου έκαναν την τιμή στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση να γράψουν το όνομά τους δίπλα στο δικό μου, στην οικογένεια της Παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς». Μαζί δώσαμε όμορφους αγώνες με πολιτικό πολιτισμό και ασκήσαμε με συνέπεια μία υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Μαζί δημιουργήσαμε μια μεγάλη δημοκρατική δημοτική παράταξη που η πορεία της στηρίχθηκε στην υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος. Μια παράταξη που η μελλοντική της πορεία μπορεί να είναι και θα είναι λαμπρή και νικηφόρα.
Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά.
Είμαι περήφανη που η Παράταξή μας έμεινε ενωμένη. Περήφανη και πολύ τυχερή για την δημοτική μας ομάδα, ένα υπέροχο κράμα νέων παιδιών στην αυτοδιοίκηση μαζί με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη. Καταφέραμε να κάνουμε πράξη την ανανέωση.
Προσωπικά ξεκινάω ένα καινούργιο κεφάλαιο στην πολιτική μου διαδρομή, στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Θέλω την γνώση που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια για τις ανάγκες κυριολεκτικά κάθε γωνιάς της Αιτωλοακαρνανίας, την εμπειρία από το έργο που κάναμε και την δίψα μου για προσφορά σε κάθε συνάνθρωπό μου, να τα θέσω στην κρίση των συμπολιτών μου της Αιτωλοακαρνανίας. Ως υποψήφια του Κινήματος που μεταμόρφωσε την Ελλάδα όσο καμία στο παρελθόν και μπορεί και πάλι να την αλλάξει προς το καλύτερο. Ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο οποίο πιστεύω από πάντα και για πάντα.
Με όπλο την σκληρή δουλειά, δύναμή μου την αγάπη που νιώθω σε κάθε χέρι που σφίγγω και καταφύγιό μου την οικογένειά μου και τα υπέροχα παιδιά μου που χωρίς αυτά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.
Με αυτά πορεύτηκα μέχρι σήμερα, έτσι με γνωρίσατε, έτσι θα συνεχίσω.
Προχωράμε μαζί. Κοιτάμε μπροστά.
Για την Αιτωλοακαρνανία μας.
Για την Ελλάδα μας».

Από xiromeropress