Ο Παναγιώτης Χ. Αναστασίου με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, κατάφερε να διακριθεί σε αγώνες Bodybuilding και συγκεκριμένα στο 1st Mediterranean King and Queen που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη Κυριακή.
Ο Πατρινός αθλητής κατετάγη 6ος στην κατηγορία Men’s Physiques όπου συμμετείχαν αρκετοί αθλητές και παρά τις λίγες προπονήσεις που πραγματοποίησε και τις δυσκολίες του αθλήματος, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό και εκ του αποτελέσματος ανταμείφθηκε.
Ένα αρκετά δύσκολο άθλημα και όχι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα που σιγά σιγά γίνεται γνωστό με πολλές διακρίσεις Ελλήνων bodybuilder και στο εξωτερικό. Ο Παναγιώτης Αναστασίου που κατάγεται από τα Καλύβια Αγρινίου αλλά έχει μεγαλώσει κι έχει ζήσει στην πόλη της Πάτρας, με ομαλή προπόνηση και πολλή δουλειά στο γυμναστήριο, έχει καταφέρει να χτίσει ένα σωστό σώμα χωρίς ουσίες που προκαλούν κακό στον οργανισμό ενός αθλητή. Με φυσικό τρόπο καταφέρνει να ξεχωρίζει στους αγώνες που έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής και το μέλλον σίγουρα του ανήκει.
Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!
Πηγή: nafpaktianews.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *