Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου φιλοξενεί ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός, καθώς την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, ξεκινά το Διεθνές Τουρνουά Φιλίας Καλαθοσφαίρισης Παμπαίδων που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
Στην διοργάνωση, συμμετέχουν οι αντίστοιχες ομάδες Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας, ενώ αθλητικές συναντήσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Τετάρτη 30 Αυγούστου
18.00 Ισπανία – Γαλλία
20.00 Ελλάδα – Ιταλία
Πέμπτη 31 Αυγούστου
18.00 Ιταλία – Ισπανία
20.00 Ελλάδα – Γαλλία
Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
18.00 Γαλλία – Ιταλία
20.00 Ελλάδα – Ισπανία
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος σημειώνει ότι «Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, φιλοξενεί μια ακόμη σπουδαία αθλητική συνάντηση, στην οποία για πρώτη φορά συμμετέχουν ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ. Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ, όπως είναι γνωστό έχουμε κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις των υποδομών, προκειμένου ο χώρος ν’ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αθλητικών συναντήσεων υψηλού επιπέδου. Είμαστε βέβαιοι πως και αυτή η διοργάνωση θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, με την συμπαράσταση και δυναμική παρουσία των φιλάθλων».

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *