Όπως ανακοινώθηκε στο χτεσινό συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας προς ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών απο τον αντιδήμαρχο κ ΣΤΟΥΠΑ Θεόδωρο η απόφαση στην προσφυγή του εργολάβου που είχε αναλάβει το έργο βγήκε και έχει αρνιτική έκβαση .

Ως έπεται η συνέχεια είναι να υπογραφεί η σύμβαση έργου με τον αμέσως επόμενο εργολάβο και το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης αφού πλέον δεν υπάρχουν νομικά κολύματα στην εξέλιξη και την υλοποιησή του .

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος ζητήθηκε απο τον εργολάβο μια παράταση δυο η τριών  μηνών για την  υπογραφή της σύμβασης λόγο τον οικονομικών συγκυριών και των αυξήσεων παγκοσμίος των υλικών που χρειάζωνται για την υλοποίηση του έργου αφου αναμένετε απο την κεντρική κυβέρνηση να ληφθούν μέτρα για την οικονομική συγκυρία ώστε να μην μείνει το έργο στη μέση καθ’ότι η έκπτωση είναι της τάξεως κοντά στο 50 τα 100. 

Ξεπεράστικαν όπως φαίνεται τα νομικά κολύματα και επιτέλους θα μπει σε τροχιά υλοποίησης ενα έργο σημαντικό για τους κατοίκους της Κατούνας αρχικά και των κατοίκων της ενότητας ολόκληρης .

Ο δρόμος δίνει άμεση πρόσβαση ασφαλής στον οικισμό Λουτρακίου και θα διευκολύνει την άμεση πρόσβαση των κατοίκων προς την έδρα του δήμου στη Βόνιτσα .Έργο αναγκαίο που καθυστέρισε για χρόνια..δείτε το Δ/Σ του δήμου Ακτίου Βόνιτσας:

https://youtu.be/Ryx-TOW4C9g?t=1655

Από xiromeropress