Μία γυναίκα εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Πύργου τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.

Γιατί γυναίκα βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου κάτω από αδιευκρινιστες συνθήκες έπεσε από αυτό και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του.
Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα πόδια.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου και αφού επενέβη και η πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό της.
Νεότερη ενημέρωση
Υπέκυψε στα τραύματά της η εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραυματά της ήταν πολύ σοβαρά.
Νεότερη ενημέρωση
Η 30χρονη Α.Σ. μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών είναι η νεκρή. Το απορριμματοφόρο σύμφωνα με πληροφορίες τη συνέθλιψε στην κοιλιακή χώρα και οι ελπίδες να σωθεί ήταν ελάχιστες.
Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσληφθεί με οκτάμηνη σύμβαση από το δήμο Πύργου για δεύτερη φορά.
Σκηνές αλλοφροσύνης και θρήνος στο χώρο του νοσοκομείου Πύργου όπου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι της. Παρόντας και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Διονύσης Μπέλτσος, όπως και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος.
πηγη ilialive.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *