fvtiaaaaaa
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 46χρονη, έβαλε φωτιά στο σπίτι της στην προσπάθειά της να κάψει ζωντανό τον σύντροφό της.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την μέχρι στιγμής προανάκριση, προέκυψε πως η 46χρονη προκάλεσε την πυρκαγιά βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο 61χρονος Έλληνας σύντροφός της.
Οι γείτονες του ζευγαριού κατέθεσαν πως λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, άκουσαν φωνές, ενώ το ζευγάρι φέρεται να καυγάδιζε συνεχώς και στο παρελθόν.
Σώθηκε από θαύμα ο ιδιοκτήτης
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα πόδια. Η σύντροφός του υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς η γυναίκα εγκατέλειψε το διαμέρισμα από την πίσω πόρτα ενώ ο άντρας παρέμεινε εγκλωβισμένος. Σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση ενός γείτονα που τον απομάκρυνε.
Συχνοί τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού
Ο 61χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι. Συγκατοικεί με την 46χρονη σύντροφό του, υπήκοο Ουαλίας.
«Το ζευγάρι που μένει στο διαμέρισμα έχει συχνούς καβγάδες. Μία ώρα πριν το περιστατικό άκουσα φωνές. Η γυναίκα διαμαρτυρόταν στον σύντροφό της και φώναζε ότι θα κάψει το σπίτι», δήλωσε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ένας από τους περιοίκους.
Άλλοι γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απασχολεί αρκετά συχνά την Αστυνομία με τους τσακωμούς του.
Δεύτερη φορά που καίγεται το σπίτι
Δεν είναι η πρώτη φορά που το διαμέρισμα παραδίδεται στις φλόγες. Το ίδιο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι. Η Πυροσβεστική είχε αποφανθεί ότι και εκείνο το περιστατικό είχε προκληθεί από ανθρώπινη ενέργεια.
Η 46χρονη Ουαλή βρίσκεται φρουρούμενη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 61χρονος συντροφός της στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται «σοβαρή».
Σε βάρος της 46χρονης σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.
Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου.
star.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *