14
Σοκ προκαλεί η ομολογία του 14χρονου για την δολοφονία του συνομήλικου φίλου του στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς δεν άντεξε όταν άκουσε από το θύμα τη φράση «ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ».
Ο 14χρονος δράστης, σύμφωνα με την ομολογία του, αντιμετώπιζε τα πειράγματα και τα δυσμενή σχόλια των υπολοίπων παιδιών του χωριού που τον φώναζαν με το παρατσούκλι «γκαγκά», τον κορόιδευαν επειδή δεν μπορούσε να τρέξει όπως τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού, γιατί ήταν πιο ευτραφής και σχολίαζαν αρνητικά την ομιλία του που ήταν πιο αργή.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ποτέ το παιδί δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του για τα όσα τον ενοχλούσαν, για το θυμό και την ένταση που είχε μέσα του.
Επίσης στους αστυνομικούς ξεκαθάρισε, ότι δεν το είχε σχεδιάσει και χρησιμοποίησε τη λέξη «τσιγκλούσε» για να περιγράψει πως το θύμα στη διαδρομή για να επιστρέψουν σπίτια τους το μοιραίο βράδυ, δεν σταματούσε να του λέει διάφορα πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δεν άντεξε από την πίεση που του άσκησαν οι άνδρες της ασφάλειας, ομολογώντας, τους ότι σκότωσε τον φίλο του, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, επειδή τα τελευταία δύο χρόνια είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying από τον 14χρονο.
Αμέσως έγινε λήψη DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν ταυτοποιείται με εκείνο του δράστη που βρέθηκε στα νύχια και στα ρούχα του 14χρονου θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το έγκλημα θύμα και θύτης τσακώθηκαν για προσωπικούς λόγους και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια.
Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το πώς βρέθηκε στα χέρια του ανήλικου δολοφόνου το κουζινομάχαιρο. Αν δηλαδή είχε προμελετήσει το έγκλημα ή αν πρόλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας να μεταβεί στο σπίτι του και να πάρει το μαχαίρι.
πηγή: press-news.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *