ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Ακριβά «πλήρωσαν» την εμπιστοσύνη τους στη γειτόνισσά τους τα μέλη της οικογένειας ενός 37χρονου Ηρακλειώτη, που κατά το παρελθόν κι ενώ απουσίαζαν από το σπίτι της έδωσαν τα κλειδιά του σπιτιού για παν ενδεχόμενο.
Η 54χρονη γειτόνισσα, φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο 37χρονος και η οικογένειά του και φρόντισε να αρπάξει από την οικογένεια χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, η 54χρονη που συνελήφθη εν τέλει χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 23 Ιανουαρίου έως και 9 Νοεμβρίου, είχε καταφέρει να αρπάξει σταδιακά και με τρόπο που να μη γίνει αντιληπτή, από το σπίτι της οικογένειας χρηματικά ποσά αλλά και κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης των 3.000 ευρώ.
Όταν ο 37χρονος διαπίστωσε την κλοπή κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και η 54χρονη γειτόνισσα συνελήφθη. ΚαDEPTτά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία και επιστράφηκαν στην οικογένεια.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Πηγή: cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *