Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τον θάνατο της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας Ειρήνης Λαγούδη.
«Ξέρω πολύ καλά ότι η Ειρήνη ετοιμαζόταν να έρθει μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά της. Ξέρω ότι ετοιμαζόταν να φύγει για Γαλλία με την άλλη κόρη της. Έκανε πολλά όνειρα για τη ζωή της. Κωλυόταν μόνο στο τι θα πει ο κόσμος γιατί είναι μια κλειστή κοινωνία εδώ. Θα την έλεγα ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη», λέει η φίλη της Ράνια Αθανασοπούλου στο δελτίο του STAR.
Οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άτυχης μητέρας. Όπως μεταδίδει το STAR, σύμφωνα με μαρτυρίες στις αρχές Δεκεμβρίου η Ειρήνη Λαγούδη πούλησε 40 στρέμματα αντί 75.0000 ευρώ. Δυο ημέρες μετά δάνεισε 55.000 ευρώ σε ένα κοντινό της πρόσωπο χωρίς να υπάρχει τραπεζική συναλλαγή.
Αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, αποκαλύπτουν ότι ο άνθρωπος ο οποίος πήρε τα δανεικά από την άτυχη γυναίκα, το αρνείται και στις τρεις καταθέσεις του.
Η επιστήθια φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, τονίζει πως «κάποιοι αρμόδιοι δε βλέπουν τα εμφανέστατα σημάδια που οδηγούν στη δολοφονία. Δεν θέλουμε να κλείσει η υπόθεση για κανέναν λόγο».
Τις επόμενες ημέρες πραγματογνώμονες της οικογένειας θα μετάβουν εκ νέου στο Αγρίνιο για να εξετάσουν πάλι το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Μαρτυρία αστυνομικού ανατρέπει τα πάντα στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, Ειρήνη Μαρούπα, υπάρχει αστυνομικός ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει ότι «μια ημέρα πριν τα Χριστούγεννα, στις 24 Δεκεμβρίου και γύρω στη 1:30 το μεσημέρι, είδα την Ειρήνη στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, κοντά σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών. Ήταν με το αυτοκίνητό της, το χρυσαφί Ford, και διαπληκτιζόταν με δύο άνδρες».
«Ο καβγάς τους ήταν τόσο έντονος που τους πλησίασα λόγω της ιδιότητάς μου, για να τους ρωτήσω τι συνέβαινε. Είμαι σίγουρος ότι ήταν η άτυχη Ειρήνη», συμπλήρωσε ο αστυνομικός.

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *