Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/01) η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη των εμπειρογνομώνων, στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.
Η διαδικασία έγινε στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου και το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του δικηγορικού γραφείου του Βασίλη Ταουξή και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.
Οι έρευνες των ειδικών, στόχο έχουν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει και στην αποκάλυψη του τι πραγματικά συνέβη στην άτυχη 44χρονη.
Στο μεταξύ οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ μία από τις στενές φίλες της Ειρήνης Λαγούδη υποστηρίζει με σθένος πως έπεσε θύμα στυγνής δολοφονίας.
Στο βυθό της λίμνης το μυστικό του θανάτου της
Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.
Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.
Μια άγνωστη στις Αρχές μαρτυρία και η υποβρύχια έρευνα στη λίμνη Τριχωνίδα μπορεί να αποτελέσουν το κλειδί για αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο της 44χρονης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα ειδικό συνεργείο προκειμένου να ελέγξει τις όχθες αλλά και τον πυθμένα για πιθανά στοιχεία που συνδέονται με την 44χρονη. Ένα από αυτά που αναζητούν είναι και το εξαφανισμένο κινητό της τηλέφωνο.
Πηγή: Espresso
πηγη www.newsbomb.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *