ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

carrefour-marinopoulos-520x290
Ανάσα και για την τοπική αγορά αποτελεί η οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Μαρινόπουλος, στην οποία φαίνεται να κατέληξαν χθες το βράδυ οι δύο πλευρές.
Η «χρυσή τομή» βρέθηκε με τις τράπεζες για τον δανεισμό και τη διάσωση της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της συμφωνίας, ενώ την ίδια θετική στάση φαίνεται ότι τηρεί και η πλειοψηφία των προμηθευτών και πιστωτών της Μαρινόπουλος για το σχέδιο αποπληρωμής των χρεών ύψους 1,8 δισ. ευρώ.
Με σχόλιο του στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πατρινός επιχιερηματίας Νίκος Καρακίτσος του ομίλου επιχειρήσεων «Κρόνος» και «Χελμός» χαιρετίζει την απόφαση της οικογένειας Σκλαβενίτη να αναλάβει την «Μαρινόπουλος».
Συγκεκριμένα επισημαίνει: «Η απόφαση της οικογένειας Σκλαβενίτη να αναλάβει την «Μαρινόπουλος… είναι μια πολύ σοβαρή επιχειρηματική κίνηση… Με πολλές παραμέτρους. Σώζει 13.000 εργαζόμενους.. 3.000 προμηθευτές, παραγωγούς και εμπόρους εισαγωγείς και όχι μόνο. .. Συγχαρητήρια για το μεγάλο σας βήμα… Καλή επιτυχία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου…» και συμπληρώνει: «Εκτός απο επιχειρηματίες είναι και άνθρωποι και εδώ φαίνεται το μεγαλείο της ανθρωπιάς τους».http://dytikanea.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *