ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σοκ και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε το πρωί ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου “Νέα Θάλπη” στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες μέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε δυο εργαζόμενους και μια γερόντισσα.

Ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του. Όπως είχε αναφέρει ο αυτόχειρας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο ΕΟΔΥ είχε κάνει τεστ στον οίκο ευγηρίας στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε με το οποίο εξηγεί τους λόγους που διέπραξε το απονενοημένο διάβημα. Ένα σημείωμα που “καίει” το υπουργείο Υγείας. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται και τυπικά από την Αστυνομία αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται καθαρά για αυτοχειρία.

αυτοχειρας

Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου και αυτόχειρας, Δημήτρης Καμπανάρος

girokomeio-agios-stefanos-arthro

Ο οίκος ευγηρίας “Νέα Θάλπη”

Ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης και γεροντολόγος στη μονάδα και παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων. Είχε εκφράσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα την αγωνία του για τους οίκους ευγηρίας και είχε ζητήσει να διατίθενται rapid test, προκειμένου να είναι συνεχής ο έλεγχος για την ασφάλεια φιλοξενούμενων και εργαζόμενων..makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *