Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν δυο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες στην περιοχή του Ελαφονησίου στα Χανιά, όταν ο λαθροκυνηγός που εντόπισαν αρχικά τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσει και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον τους!

Οι θηροφύλακες είχαν εντοπίσει τις προηγούμενες ημέρες δυο ύποπτα άτομα να κινούνται προβολείς και να επιστρέφουν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι. Το βράδυ της Μ. Πέμπτης τους παρακολούθησαν από απόσταση να φεύγουν από το ίδιο σπίτι και, λίγο αργότερα, ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Αμέσως έτρεξαν και εντόπισαν έναν από τους δράστες.

Όμως, εκείνος έστρεψε το όπλο εναντίον τους, απείλησε να τους σκοτώσει και τράβηξε δυο φορές την σκανδάλη, αναγκάζοντάς τους να πέσουν στο έδαφος για να μην κινδυνεύσουν! Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρ’ όλο που προέβαλε αντίσταση και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου

Εκεί, υπέβαλαν μήνυση εναντίον του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ο οποίο άσκησε δίωξη σε βάρος του με βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του νόμου περί θήρας.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *