Ένα βήμα πριν τον αιματηρό εμφύλιο οι ΗΠΑ

Flames rise from a liquor store and shops near the 3rd Police Precinct in Minneapolis on Thursday, during a protest over the death of George Floyd.

Ξεκάθαρο σήμα για αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ έχουν πάρει ακροαριστεροί και ANTIFA. Ο Σόρος μαζί με διάφορες περίεργες ομάδας, θέλουν να ”ρίξουν” τον Τραμπ, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος, έχει κηρύξει τον πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση!

Πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε μπροστά στην επίσημη κατοικία του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πλακάτ και βάζοντας φωτιές, παρότι στην αμερικανική πρωτεύουσα έχει τεθεί σε εφαρμογή απαγόρευση της κυκλοφορίας κατ’ εντολή της δημάρχου Μιούριελ Μπάουζερ.

Στο μεταξύ, απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβλήθηκε στην Ουάσινγκτον μετά τις νέες διαδηλώσεις κοντά στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε η δήμαρχος της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, η Μιούριελ Μπάουζερ, την επομένη μιας νύχτας που σημαδεύτηκε από βίαια επεισόδια σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ταυτόχρονα, όπως αποκαλύπτουν CNN και New York Times, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου και αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν πως τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους, μεταφέρθηκαν σε υπόγειο καταφύγιο της προεδρικής κατοικίας, όπου και έμειναν για μία ώρα, προτού ανέβουν ξανά στον επάνω όροφο. Μία από τις πηγές δήλωσε ότι, βάσει πρωτοκόλλου, όταν οι αρχές μετακινούν τον πρόεδρο Τραμπ σε καταφύγιο, μετακινούν και όλους τους συγγενείς του στο Λευκό Οίκο.

Εν τω μεταξύ, καθώς οι νεκροί στους δρόμους αμερικανικών πόλεων αυξάνονται ώρα με την ώρα, διάφορα βίντεο έχουν αρχίσει και αποκαλύπτουν το πραγματικό «ποιόν» όλων εκείνων που διαδηλώνουν στο όνομα της ελευθερίας και της ισότητας.

Στους δρόμους των ΗΠΑ εκτυλίσσονται σκηνές χάους που παραπέμπουν σε γενικευμένη αποσταθεροποίηση, λίγους μόνο μήνες πριν τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές.

Ομάδα μαυροφορεμένων χούλιγκαν-κουκουλοφόρων ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν άνδρα ο οποίος έκανε το…έγκλημα να προστατεύσει το μαγαζί του!
pentapostagma.gr/

Από xiromeropress