ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέα αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς ενόψει Πάσχα. Φρούριο από σήμερα τα διόδια για το Πάσχα. Μπλόκα παντού. Διπλασιάζεται από σήμερ το πρόστιμο για όσους προσπαθήσουν μετακινήσεις προς τα εξοχικά.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μπλόκα σε διόδια και σε όλους τους δρόμους (εθνικές οδοί, περιφερειακοί δρόμοι), ισχύουν από σήμερα στις 6 το απόγευμα σε όλη τη χώρα.

Η ελληνική αστυνομία θα παρακολουθεί όλα τα σημεία και θα κάνει ελέγχους σε όλα τα αυτοκίνητα σε διόδια και εθνικές οδούς.

Αντίστοιχα το Λιμενικό Σώμα έχει πάρει ήδη εντολή και προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς.

Με ΚΤΕΛ και πλοία θα μετακινούνται πλέον μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι, χωρίς δυνατότητα επιστροφής για όσο ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα.

Εξαίρεση θα γίνεται μόνο για νοσηλευτές, στρατιωτικούς και άτομα της πολιτικής προστασίας, μονο αν φέρουν φύλλο πορείας και σχετική βεβαίωση για τα καθήκοντά τους.

Κανένα εισιτήριο δεν θα εκδίδεται και δεν θα επιβιβάζεται κανείς χωρίς Ε9 και χαρτί που θα αποδεικνύει τον μόνιμο τόπο κατοικίας.

Σε περίπτωση κατάχρησης προς εξοχικές κατοικίες το πρόστιμο θα διπλασιάζεται στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται πινακίσες και οι πολίτες θα επιστρέφουν στη στη βάση τους.

Μέχρι 27 Απριλίου αναστέλλεται η μετακίνηση προς και από τα νησιά αεροπορικώς και με πλοίο.

Οι κάτοικοι της Σύμης θα μπορούν να μεταβούν στην Ρόδο για τράπεζα ή φαρμακείο, αλλά όχι να μετακινηθούν οι κάτοικοι της Ρόδου.
ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress