Ο Νίκος Μιχαλολιάκος διέγραψε το Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση .Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής έκανε γνωστό ότι οδιαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής το πρωί της Παρασκευής από το βήμα της Βουλής πρότεινε πραξικόπημα και ζήτησε τα κεφάλια των Τσίπρα, Καμμένου και Παυλόπουλου.
“Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!” είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των βουλευτών που βρίσκονταν στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που υπέβαλε η ΝΔ.
Τον λόγο έλαβε αμέσως ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος σε έντονο ύφος, τόνισε ότι επρόκειτο για ευθύτατο κάλεσμα σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού πολιτεύματος και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για εσκεμμένη κλιμάκωση που θέλει να προκαλέσει βίαια επεισόδια και διχασμό στον Ελληνικό λαό. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα ληφθούν μέτρα και θα εισηγηθεί να γίνει έκτακτη διάσκεψη προκειμένου να απομακρυνθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *