Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ξαφνικά εκτός ΣΚΑΪ, ενώ η ίδια προετοίμαζε μια νέα εκπομπή για τη ζώνη 15:00 – 17:00. Το Happy Day συνάντησε την παρουσιάστρια κι εκείνη μίλησε έξω από τα δόντια για τον τρόπο με τον οποίο το κανάλι του Φαλήρου την άφησε ξαφνικά εκτός…
«Δε βγαίνεις ποτέ να βγεις ότι θα κάνεις μια εκπομπή χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ή να σου έχουν δώσει την άδεια να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Εγώ δε μιλάω ποτέ για τα σχέδια μου αν δεν τα έχω κλείσει. Από τη στιγμή που εγώ είχα το πράσινο φως από την κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη και το γραφείο τύπου να βγω και πω ότι έχουμε εξασφαλίσει την εκπομπή 3 με 5 infotainment για του χρόνου… Μετά τις τελευταίες συναντήσεις που είχαμε κάνει με τους ιθύνοντες, 17 Ιουλίου, 20Ιουλίου και 23 Ιουλίου είχαμε τροχοδρομήσει να βρούμε τον κόσμο που θα πλαισιώσει την ομάδα.
Το My Style Rocks είχε γίνει μια συζήτηση τον Ιούλιο αλλά είχαμε πει ότι επειδή εγώ δεν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό πέρα από το infotainment, δεν ήταν στα σχέδιά μου, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος άλλος. Για το Voice είχε γίνει μια συζήτηση σε περίπτωση που φύγει ο Γιώργος Καπουτζίδης, αν φύγει…
Επειδή τα πράγματα έγιναν λίγο γρήγορα επειδή έπρεπε να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, η αρχική συμφωνία που κάναμε υπήρχε σε ένα έγγραφο το οποίο δεν είχε επίσημο χαρακτήρα και είπαμε όταν επιστρέψω θα συμφωνήσουμε στα παρακάτω. Μετά ζητήθηκε να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Πανόραμα, μετά έγιναν κάποιες αλλαγές στην ηγεσία και κανένας δεν αναλάμβανε να υπογράψει συμβόλαια. Εγώ σαν επαγγελματίας γκρίνιαζα να υπογράψουμε, αλλά όταν σε διαβεβαιώνουν να ψάξεις να βρεις κόσμο κλπ, κάποια στιγμή δεν θες να γίνεσαι και φορτικός.
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος και γιατί άλλαξε την τροπή των σχεδίων. Ήμουν στην Κρήτη και χτύπησε το κινητό μου 21 Αυγούστου. Αυτό που μου ανακοινώθηκε με μήνυμα ξεκάθαρο ήταν ότι λόγω κάποιων αλλαγών που έχουν γίνει μέσα στο κανάλι τα μπάτζετ των εκπομπών έχουν αναπροσαρμοστεί και δεν είναι τα ίδια που ήταν πριν από μερικούς μήνες».

πηγη zappit.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *