kakopoihsh
Απαγόρευση κάθε επικοινωνίας με την 13χρονη και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα Καλυβίων κάθε πρώτη και 16 του μήνα επέβαλλαν οι εισαγγελέας και ανακριτής στον 55χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε και ασελγούσε καθ΄ εξακολούθηση σε βάρος του παιδιού, τα έξι τελευταία χρόνια.
Ο φερόμενος ως δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στα Καλυβια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελία τη της μητέρας του κοριτσιου, απολογήθηκε την Τρίτη ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν αποπειράθηκε ποτέ να ασελγήσει σε βάρος της 13χρονης και όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να προσέχει το παιδί όσο οι γονείς του έλειπαν στη δουλειά τους, λόγω της στενής φιλίας που συνέδεε τον 55χρονο μαζί τους.
Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να τον αφήσουν προσωρινά ελεύθερο έως την εκδίκαση της υπόθεσης, επιβάλλοντας του αυστηρούς περιοριστικούς όρους και απαγορεύοντας την οποιαδήποτε επικοινωνία τόσο με το κορίτσι όσο και τους γονείς του..topontiki.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *