ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

160916181528_8186
Η Μαρία Νέστορα… που την έψαχναν λυτοί και δεμένοι σε όλη την χώρα από τις 27 Αυγούστου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της, βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, όπου όπως είπε η ίδια έκανε διακοπές!
Η μελαχρινή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν είχε κερδίσει και τίτλο ομορφιάς σε καλλιστεία και είχε πάρει μέρος στο video clip των Kings, εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα μιας υπαλλήλου του ξενοδοχείου.
Η υπάλληλος του ξενοδοχείου μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα, Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα». Η Μαρία Νέστορα είχε πάνω της 28.000 δολάρια, σύμφωνα με πληροφορίες!Η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα αυτά τα πήρε από το σπίτι των γονιών της για να τα φυλάξει και να μην της τα κλέψουν.
Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο και λίγο πριν μπει στο περιπολικό, η Μαρία Νέστορα, φορώντας ένα ροζ φιόγκο στα μαλλιά, σκούρα γυαλιά ηλίου, ένα φλοράλ σύνολο, και ένα δαχτυλίδι με μια πέτρα που έβγαζε μάτι, είπε στους δημοσιογράφους «όλα καλά παιδιά! Διακοπές είμαι! Όλα καλά ευχαριστώ πολύ να είστε καλά! Συνεχίζω τις διακοπές παιδιά μην φοβάστε! Παιδιά είμαι καλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν χάθηκα, είμαι διακοπές».
Στο ερώτημα «γιατί σε έψαχναν τόσες μέρες;», η ίδια με απόλυτη ψυχραιμία και χαλαρότητα, είπε «δεν ξέρω, δεν βλέπω τηλεόραση».
Από το… περιποιημένο μανικιούρ της πάντως, φαίνεται πως η Μαρία Νέστορα, δεν κακοπέρασε, αφού ως γνωστόν γι’ αυτά τα beaute χρειάζεται χρόνος, χρήμα και κυρίως καλή διάθεση!
korinthostv.gr
star.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *