Μία ακόμη εκπληκτική παρουσία των μαθητών η οποία απέσπασε τα ευμενη σχόλια των εξεταστων ΔΑΣΚΆΛΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ καθώς και των πρωταθλητριων από την Κορέα :YEGEE LEE και SOEUN KIM οι οποίες εκφραστηκαν με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν εκρυψαν τον θαυμασμό τους για την επίδειξη των Μαύρων Ζωνών σχολιάζοντας την δύναμη και τον ατρομητισμο τους..!!
Θέλω να ευχαριστήσω τους Δασκαλους εξεταστες, τις κορεατισσες πρωταθλητριες, που όλοι τους, μου έκαναν την τιμή να παρευρεθουν στις εξετάσεις και να βοηθήσουν τα μέγιστα στην άρτια έκβαση τους..!!
Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και τους συγχαιρω για την συνεχή πρόοδο των παιδιών τους. Επίσης θέλω να ευχαριστησω όλους τους παρευρισκομενους θεατές για την παρουσία τους και την στάση τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,καθως και το φωτογραφειο MAKE ARTκαι τον φίλο Νίκο χολή για την υπέροχη κάλυψη της εκδήλωσης. (Μπορούν οι ενδιαφερομενοι να προμηθευτουν φωτογραφίες από το παραπανω κατάστημα)
Απο τους μαθητές μου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και τους συγχαιρω ιδιαίτερα για την πρόοδο και την αφοσίωση τους.
Ιδιαίτερα αξίζει αναφορά στην ομάδα Μαύρων Ζωνών οι οποια εξέπληξε με την παρουσία της αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τις μικρότερες ζώνες..!!
Καλή συνέχεια εύχομαι και καλή πρόοδο..!!

Από xiromeropress