Επίδομα παιδιού στ’ δόση πληρωμή: Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ. Όπως έγινε γνωστό προ ημερών η στ’ δόση για το επίδομα παιδιού θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 24 Δεκεμβρίου.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, τα χρήματα για το επίδομα παιδιού θα βρίσκεται διαθέσιμο στα ΑΤΜ από το απόγευμα τις προηγούμενης ημέρας.

Εγκρίθηκε η δαπάνη για την καταβολή της έκτης δόσης για το επίδομα παιδιού Α21 στις 24 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα πρόκειται για 126.000.000 ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού ΣΤ΄ διμήνου 2019 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών. Η πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αιτήσεων έχει κλείσει προσωρινά για το Επίδομα Παιδιού 2019, όπως καθιερωμένα συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μέχρι την 15-1-2020 που θα κλείσει οριστικά για τις αιτήσεις Α21 που αφορούν το έτος 2019.
πηγη

Από xiromeropress