Από επίδομα θέρμανσης έως αναδρομικά κληρονόμων και από αποζημίωση ειδικού σκοπού έως επιστρεπτέα προκαταβολή. Δείτε αναλυτικά τις όλες τις πληρωμές του Ιανουαρίου.

Μέχρι 12 Ιανουαρίου: Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιανουαρίου πρόκειται να καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού του Δεκεμβρίου (επίδομα 534 ευρώ), για όλους όσοι ολοκλήρωσαν την διαδικασία των δηλώσεων αναστολών. Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις των αναστολών από εργοδότες και εργαζόμενους υποβάλλονταν, μετά από μια 5ήμερη παράταση, έως την περασμένη Τρίτη 5 Ιανουαρίου, μια ημέρα μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Μέχρι 16 Ιανουαρίου: Καταβάλλονται οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι υπέστησαν κούρεμα ενοικίου κατά τον μήνα Νοέμβριο. Η αποζημίωση αντιστοιχεί στο 50% της ζημιάς από το κούρεμα του ενοικίου και θα καταβληθεί με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει δηλωθεί έγκυρος λογαριασμός στο Taxis και φυσικά να έχει γίνει η σχετική δήλωση COVID μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου: Μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη καταβολή των αναδρομικών των κληρονόμων. Η πληρωμή αφορά σε όσους πρόλαβαν να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις έως και τις 17 Δεκεμβρίου.

25 Ιανουαρίου: Από τις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των ενισχύσεων της επιστρεπτέας προκαταβολής 5.

29 Ιανουαρίου: Επιδόματα πρόνοιας του ΟΠΕΚΑ

Μέχρι 31 Ιανουαρίου: H πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης θα γίνει σε δύο δόσεις ανάλογα με τα τιμολόγια αγοράς και συγκεκριμένα έως την 31η Ιανουαρίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Δεκεμβρίου 2020 και έως την 31η Μαρτίου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021..topontiki.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *