Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που βγαίνουν σταδιακά στο φως γύρω από το έγκλημα με το βιτριόλι και την αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα. Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται ότι είναι το κίνητρο της βασικής υπόπτου η οποία κατάγεται από τον ίδιο νομό με την άτυχη Ιωάννα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η προσαχθείσα είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο στεγάζεται σχεδόν δίπλα στην ασφαλιστικής εταιρεία στην οποία εργάζεται η 34χρονη. Το δικηγορικό αυτό γραφείο βρίσκεται στην οδό Θησέως, πολύ κοντά στην οδό Συγγρού.

Η γυναίκα που δίνει κατάθεση στις αρχές κατάγεται μάλιστα από τον ίδιο νομό (Αιτωλοακαρνανίας) με την Ιωάννα, ενώ έχει άλλα τρία αδέρφια στην Αθήνα- δύο αδελφές κι έναν αδελφό.

Στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκαν η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει ταξί από το σημείο της επίθεσης, αλλά και η περούκα που φορούσε για να κρύψει τα πραγματικά της χαρακτηριστικά.
Στο σπίτι της επίσης βρέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούνταν σπάνια και ήταν συνήθως κλειστό. Πρόσφατα αυτό το τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε για τηλεφώνημα επαγγελματικού σκοπού.

Πάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βασική ύποπτος είχε σχέση με έναν άνδρα δικηγόρο στο επάγγελμα, και θεωρούσε ότι η Ιωάννα ήταν εμπόδιο στην εξέλιξη αυτής της σχέσης. Όταν χώρισε με τον σύντροφο της, η 35χρονη είδε φωτογραφίες του πρώην της με το θύμα στα social media κι έκτοτε έβαλε την Ιωάννα στο στόχαστρο.dikaiologitika.gr/

Από xiromeropress