Μετά από πολλές σκέψεις, προβληματισμούς και αλλαγές λόγω των μέτρων για τη μείωση της εξάπλωση του κορονοϊού είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Τέταρτη 05 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 3η Βαρκαρόλα στην παράλια της Παλαίρου από τον Σύλλογο Απανταχού Παλαιριωτών η Κεχροπούλα, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες ψαράδες και ιδιώτες που κατέχουν βάρκα – καΐκι – σκάφος στην περιοχή της Παλαίρου.
Υπό την Αιγίδα: του Ν.Π.Δ.Δ Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και τη Δημοτική Ενότητα – Κοινότητα Παλαίρου.
Θα πραγματοποιηθεί τον φετινό Αύγουστο η 3η Μουσική Βαρκαρόλα την Κυριακή 05 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο λιμάνι της Παλαίρου και στη συνέχεια μουσική παράσταση με τις Fortissimo στην παραλία Παλαίρου.
Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων με τους ήχους της μουσικής της τραγουδίστριας Ειρήνη Λώλου, θα ξεκινήσουν στις 20:45 από το λιμάνι της Παλαίρου με κατεύθυνση το ξενοδοχείο “Βουνάκι” και μετά θα επιστρέψουν πάλι στο λιμάνι της Παλαίρου.
Θα σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μια όμορφη βραδιά με το όμορφο σκηνικό και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί από τις στολισμένες βάρκες με φαναράκια και φωτάκια.
ΥΓ: Θα σας παρακαλέσουμε να κρατήσουμε όλοι μας τις απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια και την προστασία μας.
Με εκτίμηση το Δ.Σ
του Συλλόγου Απανταχού
Παλαιριωτών η Κεχροπούλα.

Από xiromeropress