Στο στόχαστρο των εισαγγελέων έχει τεθεί συγκεκριμένη υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού από γνωστό ηθοποιό. Για την υπόθεση, που είναι στο όριο της παραγραφής, έχει κατατεθεί μήνυση και σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα ανατέθηκε στην Αστυνομία με εντολή να προβεί σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες ώστε τάχιστα να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο μηνυτής φέρεται να συνδέει τον καταγγελλόμενο ηθοποιό με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας καλείται σε κατάθεση από τον Εισαγγελέα που ερευνά υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Μετά την έναρξη της εξέτασης μαρτύρων, που έγινε με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα, ο Εισαγγελέας καλεί πλέον σε κατάθεση τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα που προΐσταται του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν προσκόμισε φακέλους στον εισαγγελικό λειτουργό, κάτι που αναμένεται να πράξει την Τετάρτη ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τσαρούχας.
makeleio.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *