Μία ανάσα από την πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ , ο οποίος αναμένεται να καταβάλλει τις επιδοτήσεις εντός της επόμενης εβδομάδας.

Εντός τις επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα το διήμερο 17 με 18 Δεκεμβρίου, αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τις αγροτικές επιδοτήσεις.

Πριν λοιπόν τα Χριστούγεννα θα δουν λεφτά στις τσέπες τους οι παραγωγοί των αγροτικών επιδοτήσεων, με την πληρωμή της β δόσης της ενιαίας ενίσχυσης και ως επακόλουθο την εξόφληση των επιδοτήσεων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2020, ενώ παράλληλα ο ΟΠΕΚΕ θα πληρώσει και όσους παραγωγούς δεν πληρώθηκαν την προκαταβολή λόγω ότι με το 70% δεν συμπλήρωναν το ποσό των 250 ευρώ και το συμπληρώνουν με την εξόφληση.
ADVERTISING

Οι συγκεκριμένοι παραγωγοί θα λάβουν το σύνολο των αγροτικών επιδοτήσεων της ενιαίας ενίσχυσης 2020.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό χθες ο Οργανισμός σε περίπτωση που κατά την υποβολή της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2020 για τις επιδοτήσεις καταχωρήθηκε στο σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ εσφαλμένος αριθμός αιτούμενων ζώων συνδεδεμένης ενίσχυσης αιγοπροβάτων λόγω λανθασμένης εκτίμησης αναφορικά με την τελικά παραδοθείσα ποσότητα γάλακτος στη λήξη του έτους, παρακαλούμε όπως:

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ όσοι εμπίπτουν στις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να προχωρήσουν στη υποβολή αιτήματος διοικητικής πράξης διόρθωσης του αριθμού των αιτούμενων ζώων

α) συνδεδεμένης ενίσχυσης αιγοπροβάτων στον τομέα του Αιγοπρόβειου κρέατος

β) συνδεδεμένη ενίσχυση αιγοπροβατοτρόφων

έως 31/01/2021

Σημειώνεται ότι μετά την ημερομηνία αυτή τυχόν αιτήματα διόρθωσης θα απορρίπτονται.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων πραγματοποιείται στην εφαρμογή https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetedeaeehdSearch

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *