ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Για δεύτερη φορά στο Δημαρχείο Ξηρομέρου έκοψαν το ρεύμα! Η ΔΕΗ λόγω των μεγάλων οφειλών του Δήμου, την Τετάρτη προχώρησε σε διακοπή ρεύματος, η οποία όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης: «διήρκησε για περίπου μία ώρα».
Η τραγελαφική αυτή κατάσταση είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν, στις 10 Μαΐου του 2016 και όπως τότε, έτσι και τώρα, ο Δήμος προχώρησε σε διακανονισμό με αποτέλεσμα το ρεύμα να επανέλθει. «Έγινε διακανονισμός και το ρεύμα επανήλθε. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε». Ωστόσο, ο κ. Γαλούνης σημείωσε επίσης πως: «αυτά να τα βλέπουν όσοι πάλεψαν και παλεύουν για να μην πάρουμε δάνεια».

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης
Η προηγούμενη διακοπή ρεύματος είχε αποδοθεί από τον κ. Γαλούνη σε πιθανό λάθος, καθώς, όπως είχε δηλώσει τότε: «υπήρξε διακοπή για περίπου 15 λεπτά, η οποία μόνο από λάθος μπορεί να έγινε. Παραλάβαμε χρέος 700 χιλιάδων ευρώ, προχωρήσαμε σε ρύθμιση και καταβάλουμε κανονικά τις δόσεις. Συνεπώς, μόνο από λάθος εξηγείται η διακοπή».
Τον Μάιο του 2016 η διακοπή ρεύματος δεν είχε σημειωθεί μόνο στο Δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό, αλλά και στα Δημοτικά Καταστήματα των πρώην Δημοτικών Ενοτήτων Αλυζίας και Φυτειών!
ΠΗΓΗ:http://sinidisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *