Μπορείς να αντέξεις 365 μέρες χωρίς να αγγίξεις το κινητό σου τηλέφωνο; Να μη δέχεσαι αλλά ούτε και να κάνεις κλήσεις, να μη μπορείς να «σερφάρεις» στο διαδίκτυο και προφανώς να απέχεις από instagram, facebook και γενικώς τα social media..
Eταιρία εμφιαλωμένου νερού «ποντάρει» ότι κάποια στιγμή θα λυγίσεις, γι αυτό και προσφέρει 100.000 δολάρια αν ξεχάσεις ότι έχεις κινητό για έναν ολόκληρο χρόνο. Μάλιστα δίνεται έπαθλο με την απουσία ενός μηδενικού (10.000 δολάρια) σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος καταφέρει να απεξαρτηθεί από το κινητό του τηλέφωνο για έξι μήνες!
Όπως είναι αναμενόμενο, οι ενδιαφερόμενοι χάνονται στο μέτρημα, με αποτέλεσμα η εταιρία να δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.
Ο “εκλεκτός” που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία θα επιλεγεί στα τέλη Ιανουαρίου.
Στο σχετικό tweet η εταιρία διευκρινίζει το σκεπτικό του διαγωνισμού και ενημερώνει για τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να δηλώσει συμμετοχή.
«Ξέρεις ότι 1 στους 2 ανθρώπους λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους; Σπάσε τον κύκλο με λύσεις για ζωή χωρίς σκρολάρισμα» γράφει η Vitamin Water.
«Πως μπορώ να μπω; Είναι απλό! Μοιράσου στο twitter ή στο instagram τι θα κάνεις αντί να σκρολάρεις! Μείνε ένα χρόνο χωρίς σκρολάρισμα, απόδειξέ το και μπορεί να κερδίσεις 100.000 δολάρια. Ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα (κοιτάξτε τους κανονισμούς μας. Περιλαμβάνεται τεστ ανίχνευσης ψεύδους)».
ΠΗΓΗ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *