koi-evinor-aimokath5-1
Η πιο σύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της Δυτικής Ελλάδος στο Αγρίνιο
Στις 18/11/16 ξεκίνησε την λειτουργία μια από τις καλύτερες και πλέον σύγχρονες Μονάδες στο είδος της στην Ευρώπη, στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΕΥΗΝΩΡ.
Η εν γένει κατασκευή και λειτουργία της βασίζεται στα υψηλότερα standards, με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία.
koi-evinor-aimokath6
Τα μηχανήματα της αιμοκάθαρσης είναι της Γερμανικής Εταιρείας FRESENIUS 5008 Cordiax, ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο στον Τομέα αυτό. Τα μηχανήματα έχουν βραβευθεί με το Innovationspreis der deutschen Wirtschaft (το Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας) και το βραβείο Red Dot για το σχεδιασμό προϊόντος.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις άριστες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούν τα εχέγγυα για υψηλού επιπέδου παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών.
koi-evinor-aimokath2
Τοποθεσία
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΕΥΗΝΩΡ βρίσκεται στην οδό Ηρακλείτου στο Γιαννούζι Αγρινίου.
Εγκαταστάσεις
Ένα σύγχρονο και βιοκλιματικά δομημένο περιβάλλον 1.500 τμ με άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ. Το κτίριο, εκτός από τους άνετους και καλαίσθητους χώρους, διαθέτει προηγμένο σύστημα κλιματισμού στις αίθουσες αιμοκάθαρσης, ατομική τηλεόραση και internet stations.
koi-evinor-aimokath3
Δυναμικότητα Μονάδας
H μονάδα έχει δυναμικότητα 22 ασθενών/βάρδια διατηρώντας 22 μηχανήματα Fresenius Medical Care 5008S ONLINE.
koi-evinor-aimokath1
Υπηρεσίες
Αίθουσα Αιμοκάθαρσης 300τ.μ
Διασύνδεση και υποστήριξη με το Διαγνωστικό Εργαστήριο της ΕΥΗΝΩΡ για την πραγματοποίηση όλων των Διαγνωστικών και Εργαστηριακών εξετάσεων που απαιτούνται για τους νεφροπαθείς.
Συνεχής παρακολούθηση από Καρδιολόγο, Παθολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με Αγγειοχειρουργούς συνεργάτες της Μονάδας.
Σύμβαση με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ( Ι.Κ.Α.-Ο.Π.Α.Δ.-Ο.Α.Ε.Ε.-Ο.Γ.Α. κ.ο.κ. ), χωρίς καμία επιβάρυνση του ασφαλισμένου.
koi-evinor-aimokath4
ΕΥΗΝΩΡ: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ηρακλείτου, Γιαννούζι
Ταχυδρομικός Κώδικας: 30100
Τηλέφωνο: 2641069800
Κινητό:6974339172
Φαξ:26410-69809
Email: info@evinor.gr – www.evinor.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *