ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας από το Καρπενήσι, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, ενώ η μητέρα της είναι η τραγική φιγούρα, καθώς πριν από χρόνια είχε αυτοκτονήσει ο άντρας της (πατέρας της 48χρονης) πέφτοντας στη θάλασσα.
«Όταν ήρθαμε έβρεχε πάρα πολύ. Τώρα σταμάτησε η βροχή. Είναι ευνοϊκές. Ούτε φυσάει, ούτε τίποτα. Είμαστε καλά. Προετοιμαστήκαμε και έχουμε μπει μέσα, πριν δέκα λεπτά μπήκαμε στο νερό μαζί με τη βάρκα της ΕΜΑΚ και τους βατραχανθρώπους του λιμενικού. Τώρα μόλις έπεσε το drone στο νερό. Θα σας υποδείξω τα δύο σημεία που έχουν εντοπίσει για να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. Αν χρειαστεί θα μείνουμε και αύριο», ανέφερε ο Χρήστος Ράμμος, πρόεδρος Ομάδας Διάσωσης ΟΦΚΑΘ, που βοηθάει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας
Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει λεπτό και θα συνεχιστούν για αρκετές ημέρες ακόμη αν χρειαστεί. Ο σύζυγος της Ευρυδίκης, βρίσκεται κάθε μέρα εκεί και παρακολουθεί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 48χρονης.

Πριν 44χρόνια ο άντρας της πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στη θάλασσα και τώρα η γυναίκα αυτή, παρακολουθεί τους διασώστες να προσπαθούν να βρουν τη κόρη της στα νερά της λίμνης.

Επιπλέον ο κ. Ράμμος, ανέφερε ότι οι έρευνες δεν έχουν καρποφορήσει, το μόνο θετικό μέχρι στιγμή είναι ότι με τις έρευνες που έγιναν αποκλείστηκαν τα σημεία που είχαν υποδείξει οι βατραχάνθρωποι.

«Το σώμα της 48χρονης μπορεί να είναι οπουδήποτε. Αύριο θα επιχειρήσουμε πάλι με drone και βατραχανθρώπους», σημείωσε ο κ. Ράμμος.

Ο κ. Ράμμος ανακοίνωσε ότι από αύριο θα επεκταθεί και η έρευνα εκτός του υδάτινου στοιχείου και έρευνες θα ξεκινήσουν και στα βουνά.


.dikaiologitika.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress