15682821_1305345606202313_940556401_n
Χθες Τετάρτη 21/12/16 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μικρά Αετινόπουλα από το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου μας στη πλατεία του χωριού μας.Στην εκδήλωση αυτή φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθέτησε ο Δήμος μας,ο Αι-Βασίλης πρόσφερε γλυκίσματα κ συμβολικά δώρα σε όλα τα παιδιά και ήταν μία όμορφη πρωτόγνωρη εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.
Ο σύλλογος μας συμμετείχε προσφέροντας δώρα και παιχνίδια στους μαθητές νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Αετού.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτιου-Βόνιτσας,τον πρόεδρό του κ. Αποστολάκη Παντελή καθώς και την Δημοτική Σύμβουλο κ. Καρέλου Αθηνά και τον πρόεδρο Ντέμο Γεώργιο για αυτή την ζεστή εκδήλωση.
Είχαμε δεσμευτεί ότι θα είμαστε οι πρώτοι που θα δώσουμε Συγχαρητήρια και το κάνουμε με μεγάλη χαρά αφού η εικόνα της πλατείας δεν θυμίζει καθόλου την περσινή κατάσταση.
Ευχόμαστε και του χρόνου περισσότερες δραστηριότητες και απο πλευράς Δήμου κι απο την δικη μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε λίγο καλύτερη τη ζωή των συγχωριανών μας κ ειδικά των μικρών παιδιών.
ΥΓ 1: Η καλοπροαίρετη περσινή κριτική που πολλοί κατά το συμφέρον τους την βάφτισαν στείρα αντιπολίτευση είχε αποτελεσμα;Τι λέτε;
ΥΓ 2: Ο Σύλλογος μας πράττει πάντα με γνώμονα το καλό του κι κατ’επέκταση του χωριού που εκπροσωπεί,δεν πολιτικοποιείται και δεν έχει μόνιμους φίλους ή αντιπάλους.Όσοι κάνουν το ελάχιστο καλό για το χωριό μας,θα μας έχουν στο πλευρό τους,όσοι κάνουν το παραμικρό κακό θα μας έχουν απέναντι.
Ο καθένας διαλέγει.
ΥΓ3:Ευχαριστούμε την κ.Τσουνάκα Παναγιώτα για την υπερπολύτιμη βοήθειά της με τα δώρα των παιδιών.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ &ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *