Σε πελάγη ευτυχίας ζει νεαρή ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από σειρά του ΑΝΤ1 καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί και, μάλιστα, δέκα χρόνια αφότου νίκησε τον καρκίνο!
«Η πιο τέλεια μαυρόασπρη φωτογραφία που μπορείς να δεις, να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα, είναι αυτή! Καλώς να μας στεριώσεις μικρό μας θαυματάκι!», έγραψε, στο προφίλ της στο Instagram, η Όλγα Ασσιώτου, που έπαιζε στη σειρά Πέντε Κλειδιά, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το υπερηχογράφημά της και μία με τον αγαπημένο της, Αντώνη Γεωργιάδη, να κρατά την φουσκωμένη της κοιλίτσα
Η εγκυμοσύνη έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ηθοποιό, καθώς πριν από δέκα χρόνια, σε ηλικία 18 ετών, έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο του κόλπου και βγήκε νικήτρια.

«Τη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος, η λέξη οικογένεια πήρε άλλη αξία! Nιώθω την ευθύνη να προσέχω τον εαυτό μου πολύ περισσότερο από πριν. Πρέπει να ξεκουράζομαι, να ξαπλώνω, να προσέχω τι τρώω και να ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου», ανέφερε, στο ANT1iow, η Όλγα και ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες να βιώσουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα.
/patrastimes.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *