Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Παντελή Αποστολάκη δημιουργείται ώρα κοινού για τους δημότες του Δήμου-Ακτίου Βόνιτσας στο Κλειστό Γυμναστήριο- ΔΑΚ….
Οι ημέρες παραχώρησης είναι η Τρίτη 8-10μ.μ.,καθώς και η Παρασκευή 8:30-10:30μ.μ.
Αυτό φυσικά, θα συμβεί τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας κατά του Covid-Sars 19, όπως είναι η θερμομέτρηση με θερμόμετρα υπερύθρων πριν την είσοδο στο χώρο. Θα εισέρχονται στο χώρο όσοι έχουν θερμοκρασία κάτω των 37c. Επίσης πριν την είσοδο τους οι δημότες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό χεριών που θα είναι τοποθετημένο στο χώρο καθώς και το σχολαστικό σκούπισμα των ποδιών με πανί που θα υπάρχει στην είσοδο του Γυμναστηρίου. Στο χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν καθαρά αθλητικά υποδήματα.
Επιτρεπόμενο όριο ατόμων ανά μπασκέτα θα είναι τα 8 άτομα, τα οποία για να κάνουν χρήση του χώρου θα συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση τη στιγμή εκείνη στο ΔΑΚ ή θα ζητάνε την παραχώρηση του 1-2 ημέρες νωρίτερα στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας.
Κατά την έξοδο τους από το χώρο οι δημότες οφείλουν να καθαρίζουν το ΔΑΚ και να συλλέγουν τα προσωπικά τους αντικείμενα,παραδίδοντας το χώρο στην κατάσταση παραλαβής του.
Αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο την περαιτέρω ενασχόληση των δημοτών με αθλητικές δραστηριότητες που θα προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα. Στις μέρες μας η διαφυγή από την πληκτική καθημερινότητα και το άγχος μπορεί να συμβεί μέσω της άθλησης.Ως γνωστόν νους υγιής εν σώματι υγιή.
Οι ώρες κοινού θα ισχύουν από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021. Για την οποιαδήποτε αλλαγή ημέρας και ώρας μέσα στο χρόνο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
κ. Παντελής Αποστολάκης

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *