iphone7_a
Στις 8 ώρα Ελλάδας άρχισε η παρουσίαση της Apple των νέων προϊόντων της, κορωνίδα των οποίων θα είναι το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.
Kαθώς η παρουσίαση από τον CEO της Apple, Tim Cook, και άλλα στελέχη της εταρείας βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν δύο στοιχεία που αποτελούσαν φήμες ως σήμερα και τα οποία επιβεβαιώνονται: τα νέα μοντέλα του iPhone δεν θα έχουν βύσμα για ακουστικά και το iPhone 7 Plus θα διαθέτει δύο κύριες κάμερες.
iphone_cameras
Το «μικρό» iPhone 7 θα έχει κάμερα με αισθητήρα 12 ΜΡ, ενώ το phablet 7 Plus θα διαθέτει δύο κάμερες, μία με ευρυγώνιο φακό και μία με τηλεφακό.
To νέο τηλέφωνο της Apple θα είναι διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τουίτ της εταιρείας θα είναι αδιάβροχο.
Όσον αφορά στα ακουστικά, η Apple παρουσιάζει εκδοχή ασύρματων bluetooth ακουστικών τα οποία ονομάζει AirPods και θα παρέχουν πέντε ώρες χρήσης ανά φόρτιση.
Για το ζήτημα της τιμής του νέου iPhone, το «μικρό» θα αρχίζει από τα 649 δολάρια και το 7 Plus από τα 769 δολάρια. Τα AirPods θα κοστίζουν 159 δολάρια.
Προς τέρψιν του κοινού που έχει συρρεύσει στο κτίριο όπου γίνεται η παρουσίαση του iPhone, ο Τim Cook εμφανίστηκε σε βίντεο να κάνει… carpool karaoke, απ’ όπου και η φωτογραφία.
Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η δεύτερη γενιά του Apple Watch, κάποια μοντέλα του οποίου υλοποιούνται σε συνεργασία με τη Nike και απευθύνονται σε ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν τα σπορ και η πιο κινητική ζωή.
topontiki.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *