την νίκη με 2-0 πήρε ο Ατρόμητος Αντιρρίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Αστακού στην επιστροφή του στο γήπεδο στολίδι του Αντιρρίου που άνοιξε φέτος για πρώτη φορά τις πύλες του για την φετινή χρονιά. Στο επόμενο παιχνίδι αναμένεται να μπει και η τελευταία πινελιά η οποία είναι η τοποθέτηση νέων πάγκων τύπου FIFA εν αναμονή των νέων πάγκων χρησιμοποιήθηκαν οι πάγκοι από το κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου επίσης αναμένονται και όργανα γυμναστικής για το κοινό. Έτσι λοιπόν το ανακαινισμένο γήπεδο Αντιρρίου που αυτή την εβδομάδα θα προστατευτεί από τις προπονήσει λόγω επανασποράς θα είναι 100% έτοιμο σε μερικές ημέρες ακόμη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος του Ηρακλή και κατάφερε από νωρίς να επιβάλει το ρυθμό του. ΤΟ γκολ ήρθε ακριβώς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Μυτιλήνη από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα και στο 60′ με τον Πέκεζ να διαμορφώνει το τελικό σκορ με κοντινό πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι από το 58 αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο μετά από τη δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Λιβάνης για σκληρό μαρκάρισμα σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Ατρόμητος Αντιρρίου: Πανουργιάς: Παντελίδης, Βλάχος(82′ Μανδέλος), Κάκκος(80′ Παναγιωτόπουλος), Πέκεζ, Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος(76′ Ταμπάκης), Ευθυμιόπουλος, Κουραχάνης, Μυτιλήνης, Καλαβριζιώτης(65’Αλεξόπουλος), Παναγιωτόπουλος.
Ηρακλής Αστακού: Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης , Λιβάνης, Γκάτσης, Ταφάνι,Κόλιας,Παχής,Μπιτσικώκος, Τζακώστας(80’LICI),Μπαρμπαρούσης, Κοτρώτσος(Λ.Τ. 77’Παπαστάμος).
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καλαμάης με βοηθούς τον κ. Τριανταφύλλου και την κ. Βασιλείου
Το φίλμ του αγώνα:
1’Σουτ του Μυτιλήνη η μπάλα θα περάσει άουτ.
2’Σούτ του Ευθυμιόπουλου η μπάλα άουτ.
12′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτρότσου μπλοκάρει ο Παντελίδης.
13′ Σούτ του Καλαβριζιώτη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
17’Εκτέλεση φάουλ του Κοτρώτσου διώχνει σε κόρνερ ο Παντελίδης.
23′ Εκτέλεση φάουλ του Μ. Παναγιωτόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κεφαλιά στην επαναφορα΄του Κλαβριζιώτη η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
29′ Σούτ του Παναγιωτόπουλου η μπάλα στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.
31′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ευθυμιόπουλου η μπάλα λίγο άουτ
39′ Σούτ του Τζακώστα η μπάλα άουτ.
42′ Μπροστινή μπαλιά στον Κοτρώτσο βγαίνει και μπλοκάρει ο Παντελίδης.
45′ ΓΚΟΛ Σέντρα τουυ Βλάχου ο Μυτιλήνης με κοντινό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.
46’Βαθιά μπαλιά αποδέκτης ο Κοτρώτσος κεφαλιά διώχνει σε κόρνερ ο Παντελίδης.
57’Εκτέλεση φάουλ του Μπιτσικώκου γυριστό του Τζακώστα η μπάλα άουτ.
58′ Δεύτερη κίτρινη στο Λιβάνη με παίκτη λιγότερο ο Ηρακλής Αστακού.
60’ΓΚΟΛ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιόπουλου αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα στρώνεται στον Πέκεζ που με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-0
88′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Ευθυμιόπουλο που πλασάρει και στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.


















nafpaktianews.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *