Την απάντηση του έστειλε ευθύς αμέσως ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αποστόλης Πανταζής στο δημοσίευμα του κ. Γιώργου Κουνάδη.
Αναλυτικά γράφει…
Αγαπητέ Γιώργο Καλησπέρα!
Με χαροποιεί ιδιαίτερα η ιδέα ”σου” να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου έστω και από μακριά πίσω από τα blogs.
Οφείλω να σε συγχαρώ για την άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας και τον άριστο αυτό γραπτό σου λόγο κάτι που κάλλιστα θα ζήλευε και ο κύριος Σταικος, μιας που ο ίδιος είναι άριστος γνώστης του γραπτού λόγου.
Μάθε λοιπόν ότι εγώ στο σπίτι μου δεν θα καθίσω διότι από εκεί έφυγα πολύ μικρός και βρέθηκα στα βάθη της Αφρικής και συγκεκριμένα στο Niger Delta εκεί που ο φόβος και ο πόλεμος καλλιεργείτε συστηματικά καθημερινώς.
Εκεί επιβίωσα και επιβιώνω καθημερινά και μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως υπάλληλος έπειτα Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και σε ηλικία ακριβώς της σημερινής δικής σου (29) ίδρυσα την πρώτη μου επιχείρηση και απέκτησα με πολύ ιδρώτα και αίμα το πρώτο μου πλοίο απαριθμώντας σήμερα έναν στόλο περισσότερων των 15. – Δεν με τάιζε ο μπαμπάς και η μαμά…………
Είσαι καλο,αθώο παιδι και φίλος μου γι αυτο επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν κατά 9 Χρόνια μεγαλύτερος σου και πολύ ποιό έμπειρος: “”Μην επιτρέπεις να σε χρησιμοποιούν”” και ιδιαιτέρα με παλιομοδίτικους τρόπους διότι κάποιοι που ευτυχώς και μικροί και λίγοι είναι προσπαθούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με ξένο χέρι, διότι πολύ απλά το δικό τους έχει κορεστεί και σαπίσει.
Εσύ είσαι νέος πρέπει να κάνεις τα δικά σου όνειρα πράξη, είναι αλλα αυτά που κάποιοι αναζητούν.
– Να θυμάσαι πάντα στη ζωή σου ότι το ”’κοράκι που μιμείται το γλαρο πνίγεται”’
Σχετικά με τι έχεις κάνει εσύ για εμένα και εγώ για εσένα δεν θα μπω καθόλου στην διαδικασία φθηνής ζήτησης διότι η διαδρομή μου στη ζωή και το επίπεδο μου δεν το επιτρέπουν- Εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις καλύτερα.
Επειδή και εσύ έχεις μεγαλώσει με αρχές από εξαίρετους γονείς (φίλους μου) και μια εξαιρετική οικογένεια, γνωρίζω ότι και σθένος και ανδρισμό έχεις, οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία συνομιλίας μαζί σου και με κανέναν μέσω των blogs, διότι άλλο ενημέρωση και άλλο συνομιλία.
Σε περιμένω λοιπόν με η χωρίς τους παλιομοδίτες καθοδηγητές σου να τα πούμε από κοντά, ξέρεις πολύ καλά που θα με βρεις – εκεί που με έβρισκες πάντα.
Επίσης να θυμάσαι ότι εγώ πολύ σπάνια μιλάω, αλλά όταν βάλω στόχους και πιστέψω σε κάτι πάντα πετυχαίνω.
Υ.Γ. Από μια πρώτη ανάλυση που έγινε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες δείχνει ότι δεν έχουν τραβηχτεί από το δικό σου κινητό. Μην ξεχνάς ότι μια από τις ασχολίες μου είναι και οι τηλεπικοινωνίες.
Εχω τεραστία υπομονή διότι γνωρίζω ο κόσμος ανήκει στους υπομονετικόυς
– Αλλα Οι πονηριές με εξοργίζουν περισσότερο – Μόνο κορόιδο δεν είμαι……
Φιλιά,
Αποστόλης

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *