Αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους παίρνουν αυτή την ώρα οι αγρότες σε Λάρισα και Καρδίτσα, οι οποίοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον Πλατύκαμπο Λάρισας ενώ στην Καρδίτσα επιχείρησαν ήδη πριν από λίγη ώρα να στήσουν ένα πρώτο μπλόκο αλλά οι κινήσεις τους εμποδίστηκαν από την Αστυνομία.

Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων των αγρότων και των κινητοποιήσεων τους είναι οι κατώτατες εγγυημένες τιμές και το αφορολόγητο στο πετρέλαιο. Αυτή την ώρα πάντως οι αγρότες του κάμπου αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Λίγη ώρα νωρίτερα, “μπλόκο στο μπλόκο” φαίνεται να επιχείρησε η αστυνομία στον κόμβο του Ε65 έξω από την Καρδίτσα όπου κατέφθασαν τα πρώτα τρακτέρ των αγροτών με σκοπό σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΑΣΚ να παραταχθούν πάνω στο οδόστρωμα του Ε65.

Ωστόσο, στο σημείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net που είναι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με δύο κλούβες που έχουν ανακόψει τις εισόδους στον Ε65 ώστε να αποτρέψουν με αυτό τον τρόπο την είσοδο των αγροτικών μηχανημάτων στον Ε65.

 

Πηγή: karitsalive.net

Από xiromeropress