ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ


Έγινε στης 16/12/2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΣΥ ( Πατησίων 5 ) η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου , νε θέματα ημερησίας διάταξης: α)Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Δ. Σ. Απο 11/11/2017 έως 16/12/2018, β) εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. και αντιπροσώπου στην ΟΠΣΥΞ.
Στη Γ.Σ. υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κι έγινε μια επικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού.
Αφου διαπιστωθηκε απαρτία πρόεδρος της Γ. Σ. για την διεύθυνση των εργασιών εκλέχτηκε ο Αλέξανδρος Σάββας.
Αμέσως μετα διάβασε τον Διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος Ταξιάρχης Σάββας κι ακολουθησε ο οικονομικός απολογισμός, τον οποίο διάβασε ο ταμίας Γεράσιμος Σπ. Ζορμπάς. Στη συνέχεια η Ελένη Βασ. Σάββα διάβασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.





Μετά τα μέλη του Συλλόγου ζητούσαν κι έπαιρναν το λογο απο τον πρόεδρο κι έκαναν παρατηρήσεις πανω στους απολογισμούς, καθώς και προτάσεις που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπιζει ο σύλλογος και το χωριό. Συγκεκριμένα μίλησαν: ο Αλέξανδρος Σάββας, ο οποίος πρότεινε να γίνει η χοροεσπεριδα στης 24/2/2019 την Κυριακη το μεσημέρι, να γίνει η επίσκεψη στο θωρηκτό ” Αβέρωφ “, που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, να συνεχιστεί η έκδοση της εφημερίδας ” Χρυσοβιτσάνικα Νέα “, να σταλουν δώρα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικου Σχολείου Χρυσοβίτσας και στο διάλογο που άρχισε ενοψει δημοτικών και κοινοτικών εκλογών για τα προβλήματα του χωριου, ο σύλλογος μας να προτεινει ως βάση συζήτησης το σχετικό υπόμνημα που έστειλε στον Δήμαρχο Ξηρομέρου.
Ο Κώστας Γεωργούλας, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Κοινοφελούς επιχείρησης του Δημου Ξηρομέρου, μετέφερε στη Γ. Σ. το χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτοκριτου Γαλούνη κι ενημέρωσε τα μέλη για τα προβλήματα που προωθήθηκαν για επίλυση στο Δήμο και για το μεγάλο έργο που επιτέλεσε η Κοινοφελής Επιχείρηση του Δημου στην οποία προΐσταται.
Αμεσως μετα τέθηκαν σε ψηφοφορία κι εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός κι ο Οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. .
Μετά το πέρας των εργασιών της Γ. Σ. Η εφορευτική επιτροπή διενήργησε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. , εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσωπου στην Οπσυξ.
Το νεο Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομερου ” Τα Κόροντα ” που εκλεχτηκε στη Γ. Σ. της 16/12/2018, συγκροτήθηκε σε σώμα αμεσως μετά και έχει ως εξής:Πρόεδρος Ταξιάρχης Σάββας, Αντιπρόεδρος Σπυρος Αθ. Ράπτης, Γενική Γραμματεας Καλλιρρόη Γεωργούλα, ταμίας: Γεράσιμος Σπ. Ζορμπάς, Υπεύθυνος Δημοσιων Σχεσεων: Μιρέλα Χαντζή, Σύμβουλοι Αλέξανδρος Σάββας, Κώστας Ευστ. Κοντής και αντιπρόσωπος για την Γ. Σ. της ΟΠΣΥΞ εκλεχτηκε ο Θεόδωρος Γεωργούλας και για την εξελεγκτική επιτροπή η Κατερίνα Κρανιώτη , η Ελένη Σάββα και ο Νίκος Ταρκαζίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *