βιτγλ1
Η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, συνοδευόμενες από κορυφαίους μουσικούς, χάρισαν ένα τρίωρο διασκέδασης στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας, που δεν έπαψε να καταχειροκροτεί και να επευφημεί τις καλλιτέχνιδες. Οι εκπληκτικές φωνές τους, για τη μοναδικότητα των οποίων έχουν γραφεί αμέτρητες διθυραμβικές κριτικές, συγκίνησαν και συνεπήραν το κοινό.
Τραγούδια, παλιά και νέα, αγαπημένα και πολυτραγουδισμένα, ακούγονταν από χιλιάδες χείλη ενώ το κέφι δεν άργησε να σηκώσει τον κόσμο από τις καρέκλες και να τους οδηγήσει μπροστά στη σκηνή όπου Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία έδιναν ρεσιτάλ ερμηνειών. Φιλικές και οι δυο με τον κόσμο, δεν έπαψαν να χαμογελούν και να χαιρετούν τους θαυμαστές τους, δείχνοντας να απολαμβάνουν στο έπακρο τη βραδιά αλλά και τη μεταξύ τους συνεργασία.βιτλγκ2
βιτγλ1
Τις κορυφαίες τραγουδίστριες πλαισίωσε ο νεαρός ταλαντούχος μουσικός Βασίλης Προδρόμου, μια διακριτική μα συνάμα δυνατή παρουσία στο χώρο, με μια σταθερά ανοδική πορεία που υπόσχεται πολλά.
Ήταν από τις συναυλίες που από τη μια δεν ήθελες να τελειώσει και από την άλλη ένιωθες πληρότητα από την ποιότητα του συνόλου.
Γλυκερία, Ελένη, Βασίλη και Νίκη Λευκάδας σας ευχαριστούμε για τις αξέχαστες στιγμές που μας χαρίσατε!
πηγη mylefkada

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *