Η επιτυχημένη πορεία συνεχίστηκε για τους αθλητές του ΝΑ.Ο. Βόνιτσας στο β΄σκέλος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που διεξήχθη στην Πρέβεζα το διήμερο 17-18 Μαρτίου.
Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν το Σάββατο δεν άφησαν περιθώρια να ξεκινήσει ο αγώνας ενώ και την Κυριακή η ημέρα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές όμως στη συνέχεια ο καιρός άνοιξε και οι μικροί ιστιοπλόοι έτρεξαν τέσσερα συνολικά ιστιοδρομίες.
Από πλευράς μας, τρεις αθλητές κατάφεραν να διακριθούν στην τελική βαθμολογία, που περιλαμβάνει και τις ιστιοδρομίες που είχαν διεξαχθεί στη Λευκάδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο: Η Μελίνα Γκατζίνη 1η στα κορίτσια junior, ο Παντελής Κυρίκος 3ος στα αγόρια junior και η Έλλη Ζήση 3η στα κορίτσια Laser. Μεγάλος άτυχος της χθεσινής ημέρας ο Κων/νος Σιάμος (1ος στα αγόρια junior στη Λευκάδα) που λόγω ενός μικρού προβλήματος κατάφερε να αγωνιστεί μόνο στην πρώτη χθεσινή ιστιοδρομία και να χάσει έτσι τη θέση στο βάθρο. Συγχαρητήρια ανήκουν βεβαίως και στα υπόλοιπα παιδιά (Κων/νο Τζεφριό, Ίριδα Πανταζή, Στέλιο Μερισιώτη, Ανδριάνα Σιάμου και Θοδωρή Φέγγαρη) που είχαν γενικά πολύ θετική συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπως και στον προπονητή μας Λεωνίδα Κλαρκ-Λένς που με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του έχει συντελέσει τα μέγιστα στις επιτυχίες αυτές. Τέλος, ευχαριστούμε το Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρέβεζας και την Cleopatra Marina για την άψογη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία!









Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *