Η ισχύς εν τη ενώσει
Για να πραγματοποιηθεί ένα αναγκαίο έργο χρειάζεται επιθυμία, θέληση, προθυμία, καλός σχεδιασμός, προγραμματισμός και ισχυροί σύμμαχοι.

Έτσι λοιπόν ενώσαμε την επιθυμία μας οι τρεις Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αγραμπέλου, Παλαιομάνινας και Στρογγυλοβουνίου-Πηγαδίων και αφού δηλώσαμε τόσο στον Δήμο Ξηρομέρου όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος την αναγκαιότητα ασφαλτόστρωσης του δρόμου που θα διευκολύνει τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής, στην οποία ζουν, μετακινούνται και συναλλάσσονται και κάτοικοι πολλών γειτονικών Κοινοτήτων, αιτηθήκαμε την ασφαλτόστρωση του δρόμου που υπολείπεται από το Αγράμπελο προς τα Πηγάδια. Ένας δρόμος αναγκαίος, που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια παρόλο που εξυπηρετεί αλλά συνάμα ταλαιπωρεί αρκετούς συνδημότες μας.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας κο Λάμπρο Δημητρογιάννη, το Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Ιωάννη Τριανταφυλάκη, το Μηχανικό κο Φάνη Δημητρογιάννη, τους Προέδρους κο Ζώγα Σπύρο, κο Χολέβα Δημήτριο καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπέλου κο Δημήτρη Μπολίκα, οι οποίοι με ιδιαίτερη προθυμία επισκέφθηκαν σήμερα 14/2/2021 το χωριό μας και όλοι μαζί, μετά από μια σύντομη περιήγηση στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας και στο χώρο του Μουσείου του Αγραμπέλου, επισκεφθήκαμε και περπατήσαμε το υπολειπόμενο κομμάτι του δρόμου για να γίνει ο σχεδιασμός-προγραμματισμός καθώς και η μελέτη χαρτογράφησης, έτσι ώστε να θέσουμε την αρχή σε ένα αναγκαίο και σημαντικό έργο.
Γνωρίζουμε ότι οι ελλείψεις στον Νομό μας είναι αρκετές και πολλά προβλήματα έχουν συσσωρευτεί από αστοχίες προηγούμενων ετών, οι οποίες δυσκολεύουν το έργο της Περιφέρειας και του Δήμου. Το έργο είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί στο χρονικό διάστημα που υπολείπεται μέχρι τις επόμενες εκλογές. Ωστόσο εμείς οφείλουμε να έχουμε κάνει την αρχή, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το συγχωριανό μας, Αγραμπελιώτη Πάτερ Βασίλειο Πόπη (Πρωτοπρεσβύτερο ενορίας Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά) για την όλη προσπάθεια που καταβάλλει από την μεριά του για την υλοποίηση αυτού του έργου.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *