Η Κατερίνα Στεφανίδη θα ανέβει για ακόμη μια φορά στο υψηλότερο βάθρο. Στη συλλογή της πρόσθεσε χτες ένα ακόμη χρυσό μετάλλειο στο επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Σαν να μην έφτανε αυτό, αφού εξασφάλισε το χρυσό με άλμα στα 4,82 μ., πέρασε και τα 4,91 μ. σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.
Μετά τον θρίαμβο, η ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε στην ΕΡΤ:
¨”Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, γιατί σημαίνει ότι κάνουμε τα σωστά πράγματα ώστε να είμαι στην κατάλληλη κατάσταση όταν πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι ξεπέρασα το 4.91μ. ενώ αγωνιζόμουν μόνη μου. Περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας, αφού εδώ και ένα μήνα είχαμε αποφασίσει ότι θα ξεκινήσω τον αγώνα από αυτό το ύψος. Δεν κρύβω όμως ότι φοβήθηκα μετά το 4.75μ. γιατί πάλι περίμενα αρκετά μέχρι το επόμενο μου άλμα. Στο 4.82μ. στάθηκα τυχερή και στη συνέχεια πήδηξα παραπάνω για μην έχουμε να λέμε. Η Σάντι (Μόρις) δεν είχε καλή χρονιά φέτος, αφού είχε πολλά πάνω-κάτω. Ερχόμενη εδώ ήξερα ότι η Σάντι θα είναι η αντίπαλος μου. Όταν έριξε το τον πήχη από τα 4.82μ. σκέφτηκα ότι μου έδωσε την ευκαιρία για το χρυσό”.

MADATA.GR

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *