Η μεγάλη μετάβαση προς την Πέμπτη Διάσταση έχει αρχίσει, σύμφωνα με ισχυρισμούς του Teri Wade από το in5d.com και είναι ευπρόσδεκτη για την περιπέτεια μιας ζωής.

Στην Γη συχνότητας των τριών διαστάσεων, έχουμε αρχίσει να «διασχίζουμε τον Ρουβίκωνα», όπως λέγεται όταν εν γνώσει του κάποιος αναλαμβάνει μια ριψοκίνδυνη και συγχρόνως τελεσίδικη απόφαση. Κι αυτό γιατί η μετάβαση σε μία άγνωστη περιοχή – και στην προκειμένη περίπτωση – σε μια ύπαρξη πέμπτης διάστασης συχνότητα, είναι μια διαδρομή με άγνωστες προεκτάσεις, “επαφές” και εμπειρίες, για τους περισσότερους.

Η επιτάχυνση των αλλαγών του κλίματος, η αποσταθεροποίηση της κοινωνίας και η λεγόμενη “έκτη μαζική εξαφάνιση”, βρίσκονται σε εξέλιξη και για πολλούς σηματοδοτούν αυτή τη μετάβαση. Όμως, σύμφωνα με τους ίδιους δεν πρέπει να υπάρχει φόβος. Όλα είναι ένας κύκλος.

Για τους περισσότερους, αυτή η μετάβαση και οι αλλαγές που φέρνει μαζί της, σημαίνουν απλά νεοεποχίτικες ανοησίες. Για πολλούς άλλους, σημαίνει συναγερμός για το άγνωστο που επέρχεται.

Το μυαλό αντιδρά σε τέτοιες καταστάσεις και κάνει πολλών ειδών σκέψεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τις διάφορες αλλαγές και το που μπορεί να οδηγούν, οπότε από την φύση του πλάθει σενάρια: θα τραυματιστώ, θα πεθάνω και πολλά άλλα δυσάρεστα. Όμως, από τη στιγμή που γεννηθήκαμε, έχουμε ήδη ξεκινήσει την πορεία μιας μετάβασης.

Αγκαλιάστε την και αισθανθείτε τον φόβο. Είναι πάντα ένα μαγικό, πνευματικό μονοπάτι μέσα από μία “πύλη” προς την άλλη πλευρά. Εάν πραγματικά το σκέφτεστε, είναι εκπληκτικό! Θυμηθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, η απώλεια είναι μία παράλληλη ψευδαίσθηση.

Η απώλεια δεν είναι εφικτή σε εσάς επειδή όλα περιέχονται μέσα. Είναι μόνο ο νους που μειώνει αυτή την αίσθηση της σύνδεσης. Είμαστε συναισθηματικά όντα και δεν μπορούμε ποτέ να αποκλίνουμε από το να είμαστε συναισθηματικά όντα, γιατί τότε η συνείδησή μας δεν θα πάρει ποτέ τον πλήρη έλεγχο, όσο αισθανόμαστε συγκίνηση.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι ανθεκτικοί στην αλλαγή, κάτι που είναι κατανοητό, διότι οι αλλαγές είναι ένα καθημερινό φαινόμενο και δεν υπάρχει τίποτα σταθερό. Σε ένα Σύμπαν συνεχούς αλλαγής, το μόνο σταθερό είναι η συνεχής αλλαγή.

Αυτή η “νέα” αλλαγή της μετάβασης κάνει πολλούς να τρομάζουν ή να βλέπουν πέρα από τα ίδια τα γεγονότα που φέρνουν οι αλλαγές και αρχίζουν να βλέπουν την πραγματικότητα όπως πραγματικά είναι.

Καθώς συμβαίνει η μετάβαση από τους περιορισμούς αυτής της τρίτης διάστασης πραγματικότητας, οι περιορισμοί φεύγουν και απομακρύνονται. Είναι μια αίσθηση χαλάρωσης. Θυμηθείτε, η αυθεντική δημιουργία ακολουθεί την αυθεντική έκφραση. Αν βρίσκεστε στη ροή αυτών των νέων συχνοτήτων, μη αντισταθείτε στην αλλαγή, ό,τι χρειάζεστε θα φτάσει στο δρόμο σας.

Πρέπει να ξεπεράσετε την υπακοή σας στο Matrix που αρχίζει να διαχωρίζεται σταθερά. Αυτές είναι φαινομενικές στιγμές, αλλά μόνο αν τις βάλετε μέσα σας. Κι αν τις έχετε, πρέπει να τις βγάλετε. Οι φόβοι είναι ο χειρότερος εχθρός σας και είναι όλοι μια ψευδαίσθηση. Αφήστε τους στην άκρη και προχωρήστε.

diadrastika

Από xiromeropress