Με εισήγηση της δημοτικής αρχής Θέρμου προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , αποφασίστηκε η αποστολή μηχανημάτων έργου με κλιμάκιο αξιωματικών και χειριστών για την αποκατάσταση του δρόμου Πέρκου – Περίστας , που θα συμβάλει στην καλύτερη συγκοινωνιακή σύνδεση της ορεινής κοινότητας Πέρκου του δήμου Θέρμου . Για την εκτέλεση του έργου υπογράφτηκε Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένου και του Δημάρχου Θέρμου Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα .

Από τις 14-11-2018 ήδη εκτελείται το συγκεκριμένο έργο , αφού μεταφέρθηκαν 11 μηχανήματα έργου και ρυμουλκά της ΜΟΜΚΑ , τα οποία θα συνδράμουν μηχανήματα του δήμου Θέρμου και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο , καθώς επίσης και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τέως ΑΝΥΠΕΘΑ συμπατριώτη μας κ. Δημήτρη Βίτσα , τους Αρχηγούς Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που συνυπέγραψαν την εντολή μετακίνησης του Μηχανολογικού Εξοπλισμού , τον Ταξίαρχο και Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ κ. Μιχαήλ Κλούβα , την Π.Ε Αιτωλ/νιας για την διάθεση των καυσίμων και όλους όσους συνέβαλαν στην ευόδωση μιας ακόμη σημαντικής προσπάθειας για την καλυτέρευση του οδικού δικτύου του δήμου Θέρμου .

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *