Μια νοσοκόμα με σοβαρή αλλεργία στην άσκηση κινδυνεύει να πεθάνει κάθε φορά που έρχεται σε έντονη ερωτική επαφή με τον σύζυγό της.
Η 34χρονη Katy VanNostrand διαγνώστηκε το 2009 με αναφυλαξία που προκαλείται από άσκηση και έχει συχνά ακραίες αντιδράσεις μετά από σωματική άσκηση.
Η γυναίκα από το Κολοράντο των ΗΠΑ πάθαινε συχνά αναφυλακτικό σοκ και πήγαινε στο νοσοκομείο για χορήγηση επινεφρίνης, παρακολούθηση των ζωτικών της οργάνων και αντιισταμινική θεραπεία.
Η πρώτη φορά που της συνέβη ήταν όταν έκανε τζόκινγκ με ένα φίλο της όταν ξαφνικά ένιωσε αφυδατωμένη και πρήστηκε το πρόσωπό της.
Για χρόνια η γυναίκα έψαχνε να βρει που οφείλονταν η αλλεργική αντίδραση ωστόσο μόνο μετά από έξι χρόνια οι γιατροί διέγνωσαν την σπάνια πάθησή της.
Ο οργανισμός της σοκάρεται εξαιτίας των ορμονών που απελευθερώνονται όταν ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς της, σε συνδυασμό με την κατανάλωση ορισμένων τροφών.
Ως επακόλουθο η κοπέλα δε μπορεί να τρώει σταφύλια, βατόμουρα, βρώμη, καλαμπόκι, ρύζι, κρεμμύδι, σέλινο, μάραθο, καρύδια ακόμη και μαύρο πιπέρι.
Ένα γρήγορο περπάτημα με το σκύλο της μπορεί να της προκαλέσει αλλεργικό επεισόδιο ενώ το ίδιο ισχύει και για το έντονο σεξ καθώς κρίνεται απαγορευτικό για την υγεία της
newsbeast.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *