Οι εθνικές εκλογές 2019 είναι πια γεγονός! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας. Μεταξύ των προσώπων που εξελέγησαν βρίσκονται και γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Νόνη Δούνια και η Ραλλία Χρηστίδου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Από την μία πλευρά, η Νόνη Δούνια μπορεί να κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να εκλέγει δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, όμως θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στις βουλευτικές εκλογές. Και τα κατάφερε! Η Νόνη Δούνια εκλέχτηκε στην Α’ Πειραιά με την ΝΔ συγκεντρώνοντας περισσότερες από 7.000 ψήφους.

Από την άλλη πλευρά, η Ραλλία Χρηστίδου, της οποίας το όνομα μπορεί να ακούστηκε έντονα στις Ευρωεκλογές, αφού ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι και αν η γνωστή τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή, δεν πτοήθηκε. Έτσι, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Ραλλία Χρηστίδου εξελέγη κερδίζοντας μία από τις 86 έδρες που φαίνεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έφτασε η στιγμή η Ραλλία Χρηστίδου και η Νόνη Δούνια να κάνουν πράξη τις λέξεις τους!

tlife.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *