Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΗ Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ) έκοψε την πίτα της

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (ΟΠΣΥΞ) έκοψε την πίτα της


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. – Πλατεία Βικτωρίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου.
Στην όμορφη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη και μια καλύτερη χρονιά για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα














































































Την εκδήλωση χαιρέτησαν: ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας και ο Παναγιώτης Χολής, Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνοσμοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ).
Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν στους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Βασίλειος Πόπης, ο π. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Πάνος Κουρουμπλής, ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Δημήτρης Στρατούλης πρώην Υπουργός, μέλος της Π.Γ. – Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Νώντας Λαμπρακάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Χολής, ο Παναγιώτης Κοντός πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο συγγραφέας και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Νίκος Μήτσης, ο Σωτήρης Κοντονάσιος-ΣΥΡΙΖΑ, ο π. Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργος Τσούκας, ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Φίλιππος Ντόβας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο Γιώργος Χαραλάμπους Πρόεδρος Ναυταθλητικού Ομίλου Πεύκης Λυκόβρυσης, ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ» Χρυσόστομος Πατούλας, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεραμίδας Λάμπρος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κόκκαλης Βασίλειος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, ο δημοτικός σύμβουλος Ιλίου Δημήτρης Γαλούνης, μέλη, εκπρόσωποι των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας και φορέων.
XIROMERONEWS