Σε μια καταμεστη αιθουσα στο πολιτιστικο κεντρο των εργαζομενων του οτε για μια ακομη φορα η ΟΠΣΥΞ εκοψε την καθιερωμενη Βασιλοπιτα. Η σημερινη εκδηλωση πρεπει να ηταν η καλυτερη απο πλέυρας συμμετοχων απο καθε αλλη φορα. Παροντες ο Δημαρχος Ξηρομερου Γιαννης Τριανταφυλακης και ο Προεδρος της Κοινωφελους επιχειρησης του Δημου . Λευτερης Μαντζαρης, ο Δημοτικος Συμβουλος Κωστας Γεωργουλας οι βουλευτες του Νομου Κ.Καραγκουνης, Σπ.Λιβανος, Θ. Μωραιτης, Γιωργος Βαρεμενος ,οι πρωην Υπουργοι Τακης Στρατουλης και Παναγιωτης Κουρουμπλης , ο πρ.Βουλευτης Ανδρεας Μακρυπιδης, ο περιφερειακος Συμβουλος Γιαννης Λυτρας, ο προεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παν.Χολης η γραμματέας Λιτσα Μπαμπατσικου και ο Αντιπρόεδρος Δημ/Αλεξανδρης ,οι πρωην προεδροι της ΠΑΝΣΥ και ΟΠΣΥΞ Νωντας Λαμπρακακης και Παν Τρυφιατης , προεδροι και εκπροσωποι των Πολιτιστικων Συλλογων της ΟΠΣΥΞ
Ο προιεδρος της ΟΠΣΥΞ Τακης Στεργιου στον συντομο χαιρετισμος του αναφερθηκε στα προβληματα και κυριως τα οικονομικα που ταλανιζουν την Ομοσπονδια καθως και στην καθολκη διαμαρτυρια ολων των φορεων της Αιτωλ/νιας για την εκτροπη του Αχελωου!!!
Οπως καθε χρονο ετσι και εφετος την βασιλοπιτα την ευλογησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης(Ξηρομεριτικη καταγωγη)
Μετα το τελετουργικο της κοπης ακολουθησε η κεντρικη εκδηωλση της ΟΠΣΥΞ με τις βραβευσεις με τιμητικες πλακετες πρωην Προεδρων της ΟΠΣΥΞ που η προσφορα τους και στην Ομοσπονδια αλλα και στο Πολιτιστικο κινημα του Νομου ηταν εξαιρετικα προσοδοφορα Βραβευτηκαν οι Νικος Μητσης, Χρηστος Κλαδευτηρας και Μπαμπη Κουβελη.
Την εκδηλωση εκλεισαν χορευτικα συγκροτηματα των συλλογων της ΟΠΣΥΞ


ΠΗΓΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Από xiromeropress