viasmos-paidi-735x400
Η ανήλικη η οποία κατάγεται από χωρίο κοντά στη Λάρισα μέχρι το περασμένο χειμώνα, φιλοξενούνταν σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Βορείου Ελλάδος, καθώς η μητέρα της είχε χάσει την επιμέλειά της.
Μάλιστα η 14χρονη που είναι παιδί πολυμελούς οικογένειας- σύμφωνα με αστυνομικές πηγές -δραπέτευσε από το ίδρυμα πριν από αρκετούς μήνες και από τότε αναζητούνταν από την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί χθες την εντόπισαν σε σπίτι στη Λάρισα, όπου την είχαν φυλακίσει και την εξέδιδαν ο 55χρονος με τον συνεργό του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 14χρονη μετά το ίδρυμα ήρθε στην Λάρισα και ο 55χρονος εκμεταλλευόμενος την συγγένεια που είχε με την ανήλικη κατάφερε να την πλησιάσει και παρά την θέλησή της, από κοινού με τον 56χρονο συνεργό του να την απαγάγουν και να την αναγκάσουν σε ασελγείς πράξεις.
Οι δύο κατηγορούμενοι μετά το μεσημέρι οδηγήθηκαν στη Γ’ ανακρίτρια Λάρισας. Ο 55χρονος διώκεται για μαστροπεία και παράνομη κατακράτηση, καθώς και για βιασμό. Ο 56χρονος συνεργός του κατηγορείται για απλή συνέργεια καθώς και για αρπαγή ανηλίκου.
Η δικογραφία που έχει κατατεθεί στις δικαστικές αρχές περιέχει όλες τις λεπτομέρειες για τις αποτρόπαιες πράξεις των κατηγορουμένων σε βάρος της 14χρονης, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πάνος Γαρουφαλιάς
Πηγή:www.onlarissa.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *